Stem op Simone als vrijwilliger van het jaar!

Hallo mensen, wij zijn jullie hulp nodig. Stem hier https://forms.office.com/e/aNmndL2UCU

Simone Veenstra, onze voorzitter is genomineerd voor vrijwilliger van het jaar. Nu is het de bedoeling dat we allemaal op haar gaan stemmen. Daarbij zijn we jullie hulp nodig, want hoe meer stemmen ze krijgt des te meer kans heeft ze op de titel van vrijwilliger van het jaar!

En die titel verdient Simone zeker weten, want hoor je G.V. Klazienaveen dan zie je Simone. Simone doet enorm veel binnen de vereniging. Niet alleen de filmpjes en foto’s op Social media, demonstraties en de uitvoering. Maar ook achter de schermen zorgt ze ervoor dat de boel draaiende gehouden wordt. Daar gaat een heleboel tijd in zitten en dat mag zeker gewaardeerd worden. Dus daarom roepen wij jullie op om te stemmen op Simone Veenstra.

Sportieve groet,

Bestuur en activiteitencommissie G.v Klazienaveen

Pakjesavond 5 december

Op pakjesavond vieren we Sinterklaas en is er geen les tenzij de trainer anders heeft aangegeven.
We wensen iedereen heel veel plezier!!
Wist u trouwens dat van het hele seizoen al zichtbaar is wat bijzondere dagen zijn?
Het staat ook allemaal in de agenda van de ClubAppp

Geen gymles op 11 oktober

i.v.m. het volgen van een scholing en het afmelden door de vervanger vind er vanmiddag geen gymles plaats.

De niet gegeven lessen in de afgelopen weken zullen in de herfstvakantie worden ingehaald.

Informatie volgt via de trainer.

Seizoen 2023/2024

Terwijl de mussen van het dak vallen gaat ons sportseizoen van start!
We willen al onze leden en trainers een fijn en gezellig seizoen toewensen!

Communiceren over ziekte, de agenda en nieuws doen we via de ClubApp. Via het ledensysteem wordt hier automatisch een bericht over gestuurd. Kunt u deze niet meer vinden, stuur dan even een mail. We helpen u graag!

U kunt zich hier digitaal inschrijven voor de lessen

Geen freerunning 22 sept 22

Door privéomstandigheden moest onze trainer last minute de freerunning les annuleren. Leden zijn geïnformeerd per app. Andere hopen we te bereiken via de website of social media.

Excuses als u voor een dichte deur hebt gestaan! We hopen jullie volgende week te mogen verwelkomen!

Clubapp

We zijn inmiddels tot zover over naar ons nieuwe ledensysteem waardoor alles goed werkbaar is. Een van de volgende stappen is het inrichten van de clubapp.
U kunt straks als lid inloggen in de app en zo bent u altijd goed op de hoogte en kunt u ook wijzigingen doorvoeren.
Zelf in- en uitschrijven maakt deze app ook mogelijk en daarnaast nog veel meer!

Grensoverschrijdende gedrag

Beste sporters, ouders/verzorgers en trainers,

De afgelopen weken werd er veelvuldig, onder andere op de social media kanalen, gesproken over de documentaire Athlete A op Netflix en de situatie rondom topturner(ster)s en misbruik wereldwijd.

De gymnastiekbond, KNGU, werkt al jaren met alle clubs, coaches en trainers aan een pedagogisch verantwoord en veilig sportklimaat. Er is al veel werk verzet. Al onze trainers hebben namelijk een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zij volgen tijdens hun opleiding standaard modules over pedagogiek. Daarnaast heeft onze club een verenigingscontactpersoon (VCP), naam invoegen, waar iedereen van onze club terecht kan met zijn of haar meldingen over grensoverschrijdend gedag.

Door alle reacties van de afgelopen periode heeft de KNGU besloten tot een onafhankelijk onderzoek over aard en omvang van misbruik en grensoverschrijdend gedrag bij begeleiding van jonge sporters. Hierbij wordt gekeken naar alle wedstrijddisciplines. Het onderzoek richt zich op de topsporters. Daarnaast wil de KNGU ook weten of zij de juiste dingen doet. Dit wordt ook onderzocht.

Het onafhankelijk onderzoek wordt uitgevoerd door Verinorm B (een onderzoeks- en adviesbureau op het terrein van integriteit en sociale veiligheid) en wordt gefinancierd door het Ministerie van VWS.

Verhaal kwijt? Het onderzoek richt zich op topsport, echter de KNGU roept nadrukkelijk alle sporters op die grensoverschrijdend gedrag hebben ervaren, zich te melden. Sporters kunnen hun verhaal kwijt, maar ook melding maken. Hier vind je meer informatie en alle contactgegevens. Wil je als trainer je verhaal kwijt, dan kan dit ook via bovengenoemde contactgegevens.

Wat is grensoverschrijdend gedrag? Het blijkt dat voor veel mensen het niet duidelijk is wat precies grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie is. Lees de definitie hier. Op de site van de KNGU vind je meer informatie over het onderzoek.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht. Je kunt ons bereiken via de voorzitter op voorzittergvk@gmail.com

Sportieve groet,

Bestuur GV Klazienaveen

Incasso nieuw systeem

Vandaag, zaterdag 13 november heeft de eerste incasso, bondscontributie Q3 en maand contributie augustus ’21 plaats gevonden vanuit ons nieuwe systeem.
We komen hierin gelijk fouten tegen en zullen deze gaan herstellen vanuit het systeem. We willen onze leden vragen om hierin even de ruimte te geven zodat we waar nodig kunnen herstellen en of wijzigingen aan te brengen in het systeem.
Onze vereniging draait nog altijd op mensen die dit vrijwillig doen en niet op professionals, hierdoor hebben we even iets meer tijd nodig en hopen daarin op uw begrip.

Geen gym en freerunning 10 nov

Wegens het in een aanraking te zijn geweest met een positief getest persoon zal de Jordy vanmiddag een Corona test moeten doen en is hij niet in staat om les te geven.

Met een negatief testresulaat zal de gymles maandag op de reguliere tijd kunnen worden ingehaald. Freerunners moogen ook aansluiten bij deze gymlessen waar dan freerunelementen aan worden toegevoegd maar ook mogen ze op donderdag in de freerunningles van Boaz aansluiten.

We hopen op uw begrip, excuses voor het ongemak.

lessen 11 november

Sint Maarten Sint Maarten
Wij moeten iets bepraten……. 🙂

Donderdag a.s. is het Sint Maarten, er komen veel, begrijpelijke afmeldingen binnen voor de jeugdlessen.
Hierom het volgende:

 • Freerunning groep 1 en 2
  wordt samengevoegd en de lestijd is 16:30- 17.30 uur
 • Turnen
  training vervalt wegens wegens afzeggingen vanuit de groep
 • Jazz/Modern
  training vervalt wegens afzeggingen vanuit de groep

Potentiele leden die dus eventueel een les zouden meedoen kunnen beter een andere dag meedraaien.

Lessen voor volwassen leden vinden gewoon doorgang.
Wij hopen iedereen zo voldoende te hebben geïnformeerd.Buitenles

Voor al onze leden (en wellicht nieuwe leden) die belangstelling hebben gaan we vanaf 13 november een buitenles organiseren op zaterdagochtenden van 10.00 tot 11.00 uur bij de gymzaal aan de Lauden.
De invulling van de les zal per keer kunnen verschillen en Belinda, onze trainster die de les verzorgt staat open voor suggesties!

Deze les kun je volgen i.p.v. een binnen sportles, hier ga je door omstandigheden structureel niet heen of je mag het afnemen als een extra les naast je binnen sportles. Neem je deze als extra les af, dan krijg je 20% korting op je totale abonnementsprijs. Bij gebruik maken van de les graag even een mailtje naar de vereniging.

Misschien overbodig om te noemen maar voor deze buitenles hoeft u geen Corona Toegangs Bewijs mee te nemen.

Grote clubactieboekjes

7 november was het verzoek om uiterlijk de boekjes van de Grote Clubactie in te leveren. Heb je dit nog niet gedaan dan zou het fijn zijn als je het deze week nog in de zaal brengt tijdens je eigen les of op een ander moment. Omdat er nu ook veel leden gebruik maken van online verkoop hoeven we hiervan de machtigingen niet meer in te vullen in ons systeem. Dat is erg prettig en scheelt tijd maar het geeft ons ook al inzicht wat de tussenstand is voordat we de machtigingen in het systeem gaan zetten.
Deze tussenstand delen we al graag met jullie:

We gaan volgende week starten met het invoeren van de machtigen en zullen jullie dan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen wat de opbrengst is die we met elkaar hebben mogen bereiken.

Ook maken we dan bekend wie de jeugdwinnaars zijn van de top 3 meest verkochte loten en krijg je een cadeautje in de les van de trainer!
Spannend!!

Geef G.V. Klazienaveen een rondje!

G.V. Klazienaveen doet mee aan Rondje voor je Club: de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met deze actie spaart de club voor het aanzuiveren van de clubkas.

In de virtuele kantine haal je niet een rondje voor jezelf of je vrienden, maar doe je een donatie ter waarde van een rondje. Zo kunnen we samen het spaardoel van G.V. Klazienaveen realiseren. Hoe leuk is dat!

Help jij mee?
Iedereen die G.V. Klazienaveen een warm hart toedraagt kan meedoen. Wanneer je een rondje geeft maak je zelf ook nog eens kans op mooie prijzen! Surf daarom snel naar de virtuele kantine op:

www.rondjevoorjeclub.nl/club/gvklazienaveen

Geen streetdance

Maandag 25 oktober

In afwachting van de testuitslag kan Christel vanmiddag de streetdance les niet geven.
Na meerdere mensen te hebben benaderd is vervanging niet gelukt.
We zijn daarom genoodzaakt om de les te annuleren.

Ledenadministratie en incasso

Voor de zomer hebben al onze leden een mail ontvangen waarin we hebben aangegeven dat we de maand juli niet zulen incaseren en dat we de hoop hadden dat in augustus we konden incaseren vanuit ons nieuwe ledensysteem binnen All United.

Helaas is dit niet gelukt. We weten inmiddels dat we in de week van 23 oktober over zullen gaan met het financiële gedeelte. Hierna kunnen incasso’s weer plaats vinden. Voor nu proberen we te organiseren dat er een voorschot plaats zal vinden, hierover wordt u dan eerst geïnformeerd.

We hopen ook dat uw heeft gereserveerd zoals we in de mail hebben gevraagd en het geen problemen zal gaan geven.
Mocht dit wel zo zijn, dan denken we graag samen met u in oplossingen en kunt u een mail sturen naar penningmeestergvk@gmail.com

Nieuwe trainers

Blij dat er een nieuwe trainer was gevonden tijdens de zomervakantie hebben we helaas ook alweer afscheid van Kimberly moeten nemen. Kimberly gaf gymles op maandagen en turnen op dinsdag.

Ook zal Ken gaan stoppen met het geven van Freerunninglessen op woensdag omdat hij het les geven niet meer kan combineren met zijn reguliere baan.

Voor het bestuur houd dat in dat we op zoek moesten gaan en zijn naar vervangende trainers voor deze lessen. De spoeling is dun en de vraag naar trainers is groot. Dit vraagt dat we ook moeten kijken naar andere mogelijkheden zoals eventueel andere lesdagen of bijvoorbeeld het samenvoegen van groepen. Dit zal niet voor iedereen als de meest gewenste situatie kunnen uitpakken.

Al met al kost dit best veel tijd en wordt dit gedaan naast werktijd van bestuurders. Dit zorgt ervoor dat het wat langer duurt dan wanneer bestuurders geen 5 dagen per week zouden werken. Maar we blijven hoopvol dat het lukt, er vind een gesprek plaats en we zullen de leden om wie het aangaat informeren.

Dit is weer een bruggetje naar de informatievoorziening. We hebben twee mailtjes binnen gekregen dat de communicatie rondom het vertrek van de gymtrainer en eventuele vervanging als slecht wordt ervaren. Dit begrijpen we en zijn we ook zeer eens.

De huidige situatie waarin we in de overgang zitten naar een nieuwe systeem (in de week van 23 oktober hopelijk afgerond met All United) en het nog niet volledig wegwijs zijn in deze maakt dat we niet goed beschikken over alle gegevens van leden en de groepsapp ingezet wordt als middel om te communiceren via de trainer. Niet wenselijk maar het het meest efficiënte middel dat we nu voor handen hebben.
Hiervoor hopen we op uw begrip. Er zal spoedig duidelijkheid komen zodat we na de vakantie weer kunnen starten met een duidelijke lesdag en lestijd voor gym en freerunning.

Nieuwe trainer en wijziging lestijden

We hebben een nieuwe gym en turntrainer, Kimberly!

Kimberly zal vanaf volgende week donderdag 26 augustus binnen onze vereniging aan de slag gaan als trainer gym en turnen.
Voor de gymleden betekent dit dat de eerste les zal plaats vinden op 30 augustus a.s. en dat er een wijziging heeft moeten plaats vinden in de groepsindeling.
Vanaf 30 augustus zal gym er (volgens schoolse groepen) als volgt uitzien:
14.45 – 15.45 uur voor groep 1,2 en 3
15.45 – 16.45 uur voor groep 4,5 en 6
16.45 – 17.45 uur voor groep 7,8 en voortgezet onderwijs

Turnen op dinsdag:
16.30 – 18.00 uur voorselectie
16.30 – 18.30 uur jeugdselectie
18.30 – 20.00 uur selectie
Turnen op donderdag is ongewijzigd.

We hopen op ieders begrip voor deze wijziging en wensen alle kinderen weer heel veel gym en turnplezier met Kimberly!

Ouders zijn per mail geïnformeerd, heeft u deze mail niet ontvangen stuur dan even een bericht naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com want dan zijn uw gegevens niet juist bekend.

Geen buitenlessen jeugd deze week en allertheid voor volwassenen

Het kwam ons als vereniging ten gehore dat er in ieder geval drie scholen in Klazienaveen zijn gesloten vanwege besmettingen Corona.

Onze jeugdbuitenlessen zullen deze week om alle risico’s uit te sluiten daarom ook niet plaats vinden.
De trainer zal met eigen groep een afspraak maken hoe de les invulling te geven.

Bent u ouder van een van de kinderen die een van de besmette scholen bezoekt ook dan vragen we van u om zich aan maatregelen te houden en goed te overwegen of u naar de les kunt komen.

We hopen op uw begrip, alleen samen krijgen we het onder controle!

Buitenlessen volwassenen

Wat gaan wij doen voor onze volwassen leden:

Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur). Daarbij mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten.
Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de activiteit.

Groepslessen zijn niet toegestaan:
Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal.

Voor al onze 18+ leden is dit hoe we de lessen willen gaan aanbieden aan leden die belangstelling hebben.
Op maandag en donderdag bij de zaal aan de Lauden op het grasveld of schoolplein van 18.00 tot 19.00 uur.
De les wordt gegeven door Nathalie en is voor alle leden toegankelijk. Dit wel met aanmelding op 06 46 81 09 31

Alle trainers van de volwassengroepen zullen ook allemaal hun eigen groep benaderen over de wijze waarop ze de lessen gaan vervolgen. Dit is niet allemaal op gelijke wijze en kan per groep verschillen.
Ga samen in gesprek over de wensen.

Het kabinet heeft opgeroepen om ook mensen te ontvangen die geen lid zijn. U bent bij ons nog steeds van harte welkom voor het afnemen van proeflessen als u zin heeft om lekker te sporten.
De lessen zijn zeker anders ingericht maar u krijgt vast wel een goede indruk van hoe de lessen plaats vinden en in een ontspannen en positieve sfeer met onze trainers! U mag zich daarvoor aanmelden via mail gymverenigingklazienaveen@hotmail.com of bovenstaand nummer.

Kijk op onze pagina https://gvklazienaveen.nl/coronavirus-en-g-v-klazienaveen-en/ voor uitgebreide info.

Buitenlessen

1 maart zijn we aan de Voeghoutenstraat gestart met buitenlessen voor de jeugd in gecombineerde groepen.
Dat houd in dat ze iedere maandag van 17.00 tot 18.00 uur samen met veel plezier sport en spel uitoefenen met elkaar.

Naast deze extra buitenlessen krijgen alle leden ook van hun reguliere trainer een online les of krijgen een instructie les opgestuurd.
Ben jij onder de 18 en wil je ook weer lekker bewegen geef dan aan bij je eigen trainer dat je ook mee wilt doen.

Als de groep te groot wordt om dit samengesteld te doen dan gaan de aanwezige trainers overleggen om per eigen groep op de reguliere tijd de les buiten te vervolgen.

Ben je 18 – en heb je ook zin om mee te doen.
Ook nu kun je twee proeflessen mee doen, de les is nu wel anders, dat is wel belangrijk om te weten.

Vitaal met G.V.K

Deze periode vraagt veel van jullie en ook van ons als vereniging. We willen jullie graag helpen om deze periode Fit en Vitaal door te komen, zowel lichamelijk als mentaal.


Deze nieuwe lockdown en de aangescherpte regels vragen veel van ons als mens. Het duurt al lang en we merken dat
de veerkracht er een beetje uit is.
Daarom willen we jullie als leden helpen. We gaan 6 weken lang met elkaar online samen komen, waarin wij met elkaar ervoor gaan zorgen dat we deze crisis goed te boven komen.


Hoe gaan we dat doen?
We gaan buddy’s vormen die met elkaar gaan wandelen zodat je fysiek fit blijft.
We gaan gezonde recepten delen die ertoe bij gaan dragen dat je je beter gaat voelen.
We gaan het een avond over goede slaap hebben en hoe je beter kunt slapen.
Hoe ga je met stress om?
Hoe ga je de corona-kilo’s er weer af krijgen?

Om jullie hierbij te helpen hebben wij een vitaliteitscoach die deze avonden gaat begeleiden en die met nuttige tips zal
komen.
Vitaliteit gaat een stap verder dan leefstijl. Het gaat meer om waarom je de dingen doet dan hoe. Het gaat over motivatie, veerkracht en zingeving. En juist deze zaken zijn nu hard nodig, want een gezonde leefstijl is lastig vol te
houden als je niet de juiste motivatie kunt vinden.

Herken jij jezelf hierin?

 • Het is somber buiten en je merkt dat je nergens meer zin aan hebt.
 • Je wilt graag weer bewegen, maar je hebt een stok achter de deur nodig.
 • Je voelt je eenzaam en je zou graag lotgenoten willen treffen om elkaar erdoor te helpen.
 • Je ervaart veel stress door de situatie en je bent gewoon een helpende hand nodig.
  Voor al onze leden bieden wij nu deze 6 online-bijeenkomsten geheel kosteloos aan en voor niet leden zijn de kosten 5 euro.

Wie geeft deze cursus?

Esther Louwes is gediplomeerd vitaliteitscoach en heeft haar eigen bedrijf VitaliZijn. Ze is gespecialiseerd in hetgedrag van mensen. Leefstijl gaat over alle dingen die je moeder met je deelde, dus eet gezond, ga op tijd naar bed etc.

Vitaliteit gaat over de zorgen die je moeder had, maar die ze niet met je deelde. De zorgen en de stress. Juist deze kant van het leven heeft aandacht nodig als je een gezonde leefstijl wil volhouden. Een vitaliteitscoach helpt je met het creëren van de voorwaarden om een gezondere leefstijl vol te houden. Dus beter slapen en je stress onder controle.

Aandacht voor focus en verbinding met andere mensen. Iets wat juist in deze tijd zoveel mensen stress bezorgd.

Om ervoor te zorgen dat deze cursus doorgaat, gaan we hem online geven, via Zoom. Dat is een gratis kanaal waar je alleen maar een account voor hoeft te maken. Op de dag van de cursus mailen we je de link en je logt in op het aangegeven tijdstip

Wat zijn de data en de tijden?

Het is 6 weken lang iedere woensdagavond om 19 uur en de eerste bijeenkomst is 10 februari 2021 om 19 uur.

Hoe geef je je op?

Stuur een mail naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com o.v.v. Vitaal met GVK.

NB

Mocht de groep van deelname te groot worden dan gaan we kijken naar een 2e groep.

Kun je een woensdagavond niet, ook niet erg. Dan kunnen we je nadien de informatie nog toesturen.

Goede voornemens

Hallo leden,

Deze periode vraagt veel van jullie maar ook van ons als vereniging. We willen positief blijven met elkaar en onze leden iets extra’s bieden omdat er lessen zijn uigevallen, we hebben dit extra’s gevonden in Esther. 

Herken jij jezelf hierin?

-Je begint vol goede moed maar na een paar weken gaat het toch weer de verkeerde kant op, de motivatie zakt weg.-Je lette even niet op en stak toch dat koekje in je mond, nu is het toch al verpest dus je gaat weer slechter eten.-Je bent moe en voelt je gestrest en besluit dat het nu niet de juiste tijd is.-Je hebt het gevoel dat je meer kans van slagen hebt als je het niet alleen hoeft te doen

In januari starten veel mensen met goede voornemens zoals gezonder eten, meer bewegen en wellicht zelfs stoppen met roken. Nu zitten jullie qua meer bewegen al helemaal op de juiste plek bij ons. Wat de rest betreft willen we jullie graag wat extra ondersteunen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie die goede voornemens ook vol kunnen houden. En nu is het Esther die jullie kan helpen om deze goede voornemens vol te kunnen houden.

Voor al onze leden ouder dan 25 jaar bieden wij nu een zesweekse cursus volhouden aan, geheel kosteloos! 

Wie geeft deze cursus?
Esther Louwes is gediplomeerd vitaliteitscoach en heeft haar eigen bedrijf VitaliZijn. Ze is gespecialiseerd in het gedrag van mensen. Leefstijl gaat over alle dingen die je moeder met je deelde dus eet gezond, ga op tijd naar bed etc en vitaliteit gaat over de zorgen die je moeder had maar die ze niet met je deelde. De zorgen en de stress. Juist deze kant van het leven heeft aandacht nodig als je een gezonde leefstijl wil volhouden. Een vitaliteitscoach helpt je met het creëren van de voorwaarden om een gezondere leefstijl vol te houden. Dus beter slapen en je stress onder controle. Aandacht voor focus en verbinding met andere mensen. Iets wat juist in deze tijd zoveel mensen stress bezorgd. 
Om ervoor te zorgen dat deze cursus doorgaat, gaan we hem online geven. Via Zoom. Dat is een gratis kanaal waar je alleen maar een account voor hoeft te maken. Op de dag van de cursus mailen we je de link en je logt in op het aangegeven tijdstip. 
Wat ga je leren?
– Wat doet een gebrek aan goede slaap met je bewuste keuzes overdag?- Hoe blijf je gemotiveerd?- Hoe hou je focus? – Wat is mijn noodplan?- Wat is het belang van bewegen?- Hoe kan ik met stress omgaan?- Hoe kijk jij naar jezelf?
Wat zijn de data en de tijden?
Ons idee is om in de laatste week van december te inventariseren en een oefenbijeenkomst te organiseren.Deze zal plaats vinden op dinsdagavond 29 december van 18.30 tot uiterlijk 19.30 uur. Iedereen kan hier even inloggen en zijn goede voornemen delen. 
Dit zijn de data:
Dinsdagavond: 5 januari ,12,19,26, 2 februari en 9 februari van 18.30 uur tot 19.30 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Dus per avond zijn er 2 groepen waarin ieders maximaal 15 personen kunnen deelnemen.Woensdagavond: 5 januari,13, 20, 27, 3 februari en 10 februari van 18.30 uur tot 19.30 en van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Bij geringe deelname worden de groepen wel samengevoegd na stemming over de tijdstippen. De meeste stemmen gelden daarbij. Dit is omdat het belangrijk is dat het “samen” gedaan wordt. Een groep met slechts 2 deelnemers heeft minder kans om het vol te houden. Steun vanuit de groep is onmisbaar. 

Geef je zo snel mogelijk op want er slechts ruimte voor 60 leden. 
Vragen mogen naar esther@vitalizijn.n

Aanmelding via mail naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com o.v.v. Naam , geboortedatum, voorkeurstijd en voornemen. 

Geef je op want juist nu is het volhouden van een gezonde leefstijl belangrijk!
Met vriendelijke groet,
Esther Louwes      Simone, Barbara en Anja  
Vitaliteitscoach   Bestuur G.V.Klazienaveen www.estheratvitalizijn.nlmail:esther@vitalizijn.nl06-30358855

Turnen vervalt 17 en 19 november

Met het plaatsen van onderstaand bericht was het bekend dat één van onze jeugdleden positief is getest op Corona. Inmiddels weten we dat ook één van turntrainers positief getest is op Corona.
Naast Beau zijn ook groepsgenoten in quarantaine geplaatst, hierdoor komt de turnles van donderdag te vervallen.
De quarantaine van Beau is tot zaterdag van kracht. Bij geen klachten zullen de lessen volgende week doorgang vinden zoals gebruikelijk.
Is dit niet het geval dan zal de turnles dinsdag overgenomen worden door Rosalie. Turnlessen vinden dinsdag dus wel plaats.

——————————————————————————–

Wegens verplichte quarantaine door besmette personen in de omgeving kan Beau dinsdag geen les verzorgen.

Zowel intern als extern hebben we geen vervanging kunnen vinden. De turnles zal daardoor komen te vervallen.

Geen gymles 15 tot 17

Aanvulling op onderstaand bericht:
Helaas was de test positief en is Lisanne in quarantaine gegaan.
De les zal volgende week maandag door Beau kunnen worden opgevangen.

——————————————————————————————

Wegens corona gerelateerde klachten heeft Lisanne vandaag een test moeten doen.

Tot dat de uitslag bekend is kan ze geen les verzorgen. Inval voor de lessen van vandaag is helaas niet gelukt.

Excuses voor het ongemak

Freerunning 22 oktober

Na posief getest te zijn op Corona is Boaz nog geen 24 uur klachtenvrij en mag daardoor de lessen niet geven.

Helaas is het ons niet gelukt, ondanks het benaderen van veel trainers om vervanging te verzorgen. Hierdoor komen de lessen van donderdag 23 oktober te vervallen.

Dit is overmacht maar hiervoor welgemeende excuses!

Turnlessen dinsdag

Vanwege de lockdown waarin er geen sport mocht plaatsvinden heeft de turnselectie nog een aantal betaalde zaaluren tegoed.

Deze lessen gaan ze op een aantal data inzetten.

Adres: Koriander 31 Klazienaveen (op het industrieterrein) ook hier gelden de aangekondigde maatregelen.

We houden dezelfde tijden aan als de lessen in de Voeghoutenstraat.

Voorselectie 15:30 tot 16:55
Jeugdselectie 17:00 tot 19:00
Selectie 18:30 tot 20:00

Betreffende data:
27-10-2020
10-11-2020
24-11-2020
8-12-2020
5-01-2021
19-01-2021
2-02-2021
16-02-2021
02-03-2021

Maandag 19 oktober lessen Jumping en zumba

Wegens verplichte thuisquarentine kan Belinda morgen de lessen niet geven. Zumbales zal worden overgenomen door Nathalie. Jumpingleden maandag mogen deze maandag bij Bootcamp of donderdag bij de Jumpingles aansluiten. Graag met aanmelding via Nathalie vanwege het maximale aantal personen in de les. We hopen op jullie begrip en zijn blij met deze oplossing.

Parkeren/stilstaan aan de Voeghoutenstraat

Vanuit bewoners aan de Voeghoutenstraat hebben we de melding gehad over het parkeren in de bocht in de Voeghoutenstraat. Ze zien dat dit soms voor gevaarlijke situaties zorgt in de straat en worden soms zelf belemmerd om door te kunnen rijden.

Enige tijd terug is het voetpad vanaf het kerkplein tot aan de gymzaal verwijderd en voorzien van gras.
Wij kunnen ons daarom ook voorstellen dat wanneer u naar de les gaat of uw kind afzet bij de gymzaal u parkeert aan de Voeghoutenstraat. 
Echter zorgt dit dus voor gevaarlijke situaties wanneer u parkeert in de bocht.
Wij willen u vragen om te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen aan de Voeghoutenstraat aan de kant van school De Spil of op het kerkplein.

Wij hebben tevens contact gezocht met de gemeente of er weer een voetpad gelegd kon worden van het kerkplein tot aan de gymzaal. Helaas zal de gemeente hierin niet meewerken.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

GVK en Corona

Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij sportwedstrijden van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode dicht.
Binnen GVK kennen we geen wedstrijden in onze zalen en hebben we geen kantine, toch willen we ouders er op wijzen om niet aanwezig te blijven tijdens de lessen van de jeugd. Hierover is al eerder een berichtgeving geweest. Proeflessen zijn nog steeds mogelijk.

Voor de sportbeoefening blijven de regels die sinds 1 juli gelden van kracht: binnen- en buitensporten kunnen actief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities. Senioren hoeven net als de jeugd onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstanden meer te houden.

Het blijft belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

De op 28 september door het kabinet afgekondigde maatregelen zijn hier te vinden.

Bestuur en trainers van G.v. Klazienaveen hebben leden verzocht om 5 minuten later bij de les te zijn en buiten te wachten tot de vorige groep is vertrokken en de aanwezige groep zal 5 minuten eerder stoppen.
Vervolgens kan de trainer de zaal reinigen tussen de tussen de lessen door. Daarnaast is het belangrijk om in de les te zorgen voor open ramen zodat er voldoende geventileerd wordt.
Helaas hebben we gemerkt en berichtgeving van bezorgde leden ontvangen dat bovenstaand niet altijd even goed lukt. Het bestuur heeft trainers verzocht om hier scherper op toe te zien en de voorschriften te blijven uitvoeren.
Zorg ook voor elkaar tijdens de lessen, blijf in gesprek als je ziet wat de ander doet of nalaat m.b.t. de Coronamaatregelen.
Samen lukt het beter!

Vragen over coronavirus en sport

Heb je nog vragen over het coronavirus en sport dan willen we iedereen graag eerst verwijzen naar deze link;
https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Geen Freerunning en gymles

Door een val van een trap heeft Tim zijn enkel gekneusd en kan hij geen lesgeven.

Hij heeft na bezoek aan het ziekenhuis zijn groepen afgemeld. Een vervanger is niet geregeld. Eventuele proeflessen kunnen nu ook niet doorgaan. Aansluiten bij de donderdagles is wel mogelijk.

Tim zal volgende week langskomen in de les om afscheid te nemen. Oprechte excuses voor dit ongemak en late berichtgeving.

Freerunning- en gymlessen woensdag

Zoals alle huidige leden weten zal a.s. woensdag 30 oktober de laatste lessen van Tim zijn.

We hebben veel tijd moeten steken in het vinden van een vervanger en dit zal Ken Beijering worden. We zijn erg blij dat we weer een goede trainer met diploma’s en ervaring hebben kunnen vinden.

Ken zal m.i.v. November de lessen kunnen overnemen.
Er zal vanaf dat moment een wijziging komen in lestijden.
D.w.z. we schuiven met de groepen een uur naar achteren.
Freerunning 1 van 17.15 tot 18.15 uur
Freerunning 2 van 18.15 tot 19.15 uur
Gym van 19.15 tot 20.15 uur
Levert dit voor een merendeel echt problemen op dan horen we dit graag en zoeken we naar een oplossing die zal moeten zitten in het wisselen van de groepen.

N.B. de lessen van de maand oktober zullen nog plaats vinden op de reguliere tijden en deze lessen worden opgevangen door eigen trainers zodat deze gewoon doorgang vinden.

PARKEREN ZAAL VOEGHOUTEN

Wanneer er lessen plaats vinden in zaal Voeghouten dan wordt er bij halen en brengen geparkeerd aan de Voeghoutenstraat.
We willen nogmaals onze leden en ouders van leden verzoeken om te parkeren op de parkeerplaats voor de R.K. Kerk of voor school de Spil.

We hebben hier al eerder een klacht over ontvangen en destijds gedeeld maar ook nu werden we weer gewezen op de gevaren en de last die door buurtgenoten ervaren wordt.
Graag dus parkeren aan de andere zijde op het parkeerplaats zodat het veilig blijft voor iedereen!

NB. het voetpad ooit gelegen tussen de parkeerplaats en zaal is afgelopen zomer weg gehaald. We willen u laten weten dat we hierover een bericht hebben gestuurd naar de gemeente, i.s.m. school de Spil om hier weer een voetpad aan te leggen zodat er niet door het (natte) gras dan wel modder gelopen hoeft te worden nu het weer slechter zal gaan worden.

Freerunning vervalt 19/9

TIM IS NEGATIEF GETEST EN LESSEN GAAN GEWOON DOOR

Wegens verkoudheidsklachten mag Tim vandaag de Freerunningles niet geven. Hij zal zaterdag op COVID-19 worden getest.

Het is deze ochtend tot aan vanmiddag niet gelukt om een invaller te vinden. Onze excuses!

Wijziging lesdag Streetdance

Na het vertrek van Daniël en met Christel van den Wildenberg als nieuwe trainer streetdance hebben we m.i.v. 14 september 2020 de lesdag van streetdance verplaatst naar de maandag.

Streetkidz traint van 17.00 tot 17.45 uur

No Limits traint van 17.45 tot 18.30 uur

Geen freerunning vandaag

BOAZ IS NEGATIEF GETEST EN LESSEN GAAN DOOR

Leden van de Freerunning donderdag,
Boaz heeft een Coronatest gedaan, deze was gelukkig negatief maar er is sprake van veel hoesten en niezen. Hij is geadviseerd om deze week geen lessen te geven.

We zijn er na het benaderen van meerdere mensen niet in geslaagd om vervanging te regelen. De les van vandaag 3 september moeten we daarom afzeggen.

Hiernaast zijn we nog druk doende om een vervanger te verzorgen voor de woensdaglessen van Tim, met 2 mensen zijn we serieus in gesprek. Deze moeten het kunnen inpassen in de agenda en vraagt organiseren. Door Tim is al geinformeerd of schuiven in tijden een probleem vormt, we begrepen dat dit niet het geval is. Zodra er duidelijkheid is in deze hoort u dit gelijk.

Grote clubactie 2020

Ook dit jaar doet G.V.Klazienaveen weer mee aan de Grote Clubactie.
Vanaf zaterdag 19 september mag er weer verkocht worden.
Hoe gaat dit in zijn werk? Dat ziet je in onderstaand filmpje.

We hopen dat al onze leden voor de vereniging mee willen doen aan deze actie. Heb je ook een leuk idee wat we als doel kunnen stellen, laat dit dan weten aan je trainer!
Houd onze website en social media in de gaten voor eventuele aanvullende informatie.

Aanvang lessen na de zomervakantie

Volgende week zitten de schoolvakanties er weer op en starten ook onze lessen weer!
Wegens de warmte die nog even aanhoud maar gelukkig wel lijkt te zakken naar 24-26 graden hopen we de lessen aan te kunnen bieden op aangepaste wijze!
Houd onze website en social media in de gaten over berichtgeving.

Wanneer u besluit dat uw kind niet naar de les gaat, laat de trainer dit dan tijdig weten zodat die de les naar het aantal personen kan aanpassen.

Fijne (warme) week nog!

Vrijwilligers gezocht!

Komt u met ons mee doen vanaf 17 augustus in het seizoen van 2020/2021?

In eerste instantie zoeken we medebestuurders maar zijn we net zo blij met mensen die op andere wijze willen helpen zoals bijvoorbeeld activiteiten commissie, sponsorcommissie.
We zijn u har(t)d nodig!!

Stuur een mail en dan nemen we contact op!

Groet,
Anja, Barbara en Simone

Update lessen tijdens corona

Zoals jullie allemaal weten mag er, vanaf morgen 1 juli weer in de zalen getraind worden.Dit houdt echter nog niet in dat het weer kan gaan zoals het was. Nog steeds zijn er maatregelen van kracht. 

We hebben de nieuwsbrief van de Dutch Gymnastics doorgestuurd en daarnaast de maatregelen die algemeen zijn en die leden betreft toegevoegd in de bijlage.
We willen hier nog aan toevoegen dat het belangrijk blijft dat de lessen 5 minuten eerder stoppen en dat de lessen 5 minuten later zullen beginnen. Hiermee willen we waarborgen dat er niet te veel leden zich in de kleedkamer, dan wel zaal bevinden.
De ruimten zijn echt te klein om de 1,5 meter te waarborgen. 

Wil je daarom op de gebruikelijke plek bij het hek wachten tot de trainer de zaal en materialen heeft schoongemaakt na de vorige groep en de groep naar binnen roept? 
We willen als vereniging ons echt houden aan de voorschriften. Ook worden controles hierop door gemeenten uitgevoerd. Naast de belangrijkheid van een goede hygiëne willen we als bestuur geen boete riskeren.

Deze mail is zowel naar leden die deze week nog wel in de zaal kunnen sporten als naar de leden bij wie dit pas vanaf 17 augustus van toepassing is gegaan.
Vanaf nu willen we u vragen om gedurende de tijd dat er nog maatregelen van kracht zijn omtrent Corona deze website in de gaten te houden. We zullen geen berichten meer via mail versturen. 

Wel zullen er via de trainers nog whatsapp berichten doorgestuurd worden omdat dit de snelste wijze is om iedereen te bereiken. Zit je nog niet in de groepsapp geeft dit dan aan bij de trainer.
Bedankt dat jullie lid zijn gebleven en tot 17 augustus!

Algemene ledenvergadering

We hebben maar een gering aantal aanmeldingen voor de ledenvergadering morgenavond.
We hebben hier een mail over gestuurd.

Wilt u zich nog aanmelden stuur dan een mail naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com en we sturen u de link.

Geen Freerunning of gym vandaag

Door privéomstandigheden zal Tim de les vanmiddag niet kunnen geven. Het zoeken naar vervanging heeft tot dusver, tot onze spijt niets opgeleverd.

Tim zal 27 juni een inhaalles geven voor de groepen die vandaag uitvallen op de volgende tijdstippen:
14 uur Gym
15 uur Freerunning 1
16 u Freerunning 2

Ook dan ben je welkom voor een proefles aan de Voeghoutenstraat.

Excuses voor het ongemak!

Lessen Turnen en Freeruning

Ivm de weersvoorspelling zullen wegens veiligheid tijdens oefeningen, waarbij een trainer niet nabij kan zijn i.v m. de 1,5 meter , de lessen van Turnen en Freerunning niet plaats vinden op donderdag 4 juni. Dit in goed overleg tussen de trainers en leden (e/o ouders van leden)

Geen les /Vervanging les Tim op woensdag 27 mei

UPDATE: Helaas kan uit een grote selectie intern en extern niemand de lessen van vandaag opvangen en kunnen ze geen doorgang vinden.

Vanwege verkoudheidsklachten kan/mag Tim de lessen Freerunning en gym niet geven. We zijn doende met het vinden van vervanging.
Houd onze berichtgeving op de website in de gaten.

Wij gaan starten!

Zoals jullie wellicht hebben vernomen gaan we maandag 18 mei a.s. weer beginnen met onze lessen.

We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Om lessen te mogen geven moeten we als vereniging voldoen aan een aantal richtlijnen en daarnaast zijn er richtlijnen voor trainers en sporters.
Deze moeten/willen we met jullie delen en met elkaar moeten we ons aan deze richtlijnen houden. 

Alles is belangrijk, maar ook specifiek aandacht en graag reactie voor het stukje toezichthouders bij de jeugdlessen. 

We zullen deze richtlijnen ook sturen via app en per mail.
Heb je deze voor maandag niet per app ontvangen dan heeft de trainer wellicht je nummer niet, geef deze dan even door in de les. 
Heb je deze niet ontvangen in de mail dan hebben we niet het juiste mailadres, stuur daarvoor een mail naar gymvereniging Klazienaveen.

We gaan jullie zien!

Sportieve groet namens alle trainers en bestuur. 👯‍♀️🧘‍♀️🏋️‍♂️🤸‍♀️

Bijlagen:

 • Richtlijnen GV Klazienaveen voor leden e/o ouders.
 • Voor de protocollen en poster van het NOC*NSF die we hebben gedeeld sturen we u graag door naar de meest recente versie via deze link, hier vind u het gehele protocol voor leden, ouders, trainers, toezichthouders, gemeente en vereniging.
 • Vanuit de gemeente ontvangen protocol.

Aanvang lessen

We gaan maandag 18 mei weer van start met onze lessen! Deze zullen i.o.m. de scholen plaats vinden op het naastgelegen veld en/of schoolplein van zowel de zaal Voeghouten als Lauden. Daar waar uitzonderingen worden gemaakt in lesplaats of tijd zal u worden geinformeerd door de trainer.

Helaas hebben we niet de materialen die we normaliter gebruiken tot onze beschikking. De toestellen mogen niet naar buiten en eigen toestellen moeten om te gebruiken in opslag buiten de zaal. Dit zijn we nog aan het organiseren waarvan we hopen dat het lukt maar er niet zeker van zijn (tijd, kosten en vergunning)

Lessen zijn dus niet op de gebruikelijke wijze maar al onze innovatieve trainers zullen er samen met jullie leuke lessen van maken!

Alle leden zullen nog per mail of via app van de trainers op de hoogte gesteld worden van de richtlijnen/protocol waar we ons als vereniging aan moeten houden en waar we alle leden bij nodig hebben om na te leven. Heeft deze berichtgeving u maandag 18 mei nog niet bereikt stuur dan even een mail naar de vereniging met het juiste mailadres, telefoonnummer en naam + groep waaraan wordt deel genomen dan kunnen we dit verwerken.

Vraag op herhaling: voor onze jeugdgroepen zijn we toezichthouders nodig om de lessen te laten plaats vinden. Zonder deze geen les! Wilt u dit doen laat dit dan weten in een mail naar de vereniging of een appje naar de trainer. Bij de jonge kinderen tot 12 jaar kan dit ook een jeugdige vanaf 15 jaar zijn.

Wij hebben er weer zin in!!

Hervatten van lessen

Vandaag kreeg de vereniging het bericht dat we de zalen eenmalig mogen betreden om onze benodigde materialen voor de lessen eruit te halen. De gymzaal mag niet als opslag dienen om materialen bij lessen eruit te halen en er moet een andere oplossi g gezocht worden.

Dit houdt dus in dat we onze spullen zoals ballen, tumblingbaan, trampolines, steps, linoleumvloer, halters, ropes, kettlebells, gewichten, geluidsapparatuur etc éénmalig uit de zaal mogen halen en in eigen opslag moeten hebben.
Helaas zijn we hier niet van voorzien.

Nu is er het idee om een container te laten komen en deze te plaatsen daar waar we trainingen geven.
Dat houdt gelijktijdig in dat we ons tot 1 locatie moeten beperken terwijl er wel op 2 locaties gelijktijdig les wordt gegeven op 3 dagen van de week.
Hierdoor moeten we over een locatie beschikken die groot is.

Dat houdt in dat we dus nog een locatie moeten hebben en dat we daarnaast nog toestellen moeten halen, vervoeren en laten plaatsen.
Dat vraagt nog meer tijd nu om te organiseren en kunnen we maandag a.s. nog niet starten.

Het gaat dan niet om alleen de materialen, maar ook andere zaken die op locatie geregeld moeten zijn en nu een beetje veel stagneren omdat dit aandacht vraagt.

We hopen dat hier begrip voor is, maar zeker ook vertrouwen dat we dit echt zo goed mogelijk proberen te regelen.

Het nare is dat we niet weten of binnenkort de zalen wel weer gebruikt mogen worden, ook hier wordt door de KNGU/Dutch Gymnastics hard aan gewerkt.

Ook kwam vrijdagavond een mail vanuit de gemeente dat ze waarschijnlijk maandagochtend komen met een protocol voor 18+.
We kunnen hierin dus helemaal nog niets toe zeggen over de mogelijkheden en dit bericht afwachten.

Vervolgens zullen we volgens alle richtlijnen en de te nemen maatregelen zorgen dat we verder kunnen met onze lessen.

Voor groepen < 10 pers zijn we toezichthouders nodig. Wilt u dit zijn tijdens de les dan horen we dit heel erg graag! Er mag daarvoor een mail gestuurd worden naar de vereniging of dat u de trainer dit laat weten.

Thuis in actie voor Gymvereniging Klazienaveen (GVK)!

Voldoende bewegen is belangrijk, helemaal nu we de hele dag thuiszitten. Ook nu er bij Gymvereniging Klazienaveen (GVK) niet getraind wordt en er geen wedstrijden zijn willen we toch iedereen aanmoedigen om voldoende te blijven bewegen. Daarom organiseren we op vrijdag 1 mei een grote Sponsorloop, maar dan bij iedereen thuis!
 
De opbrengst van deze actie gaat naar onze club. Het coronavirus en alle maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor sportverenigingen, ook voor onze club doordat we geen acties kunnen voeren die zorgen voor extra’s binnen de vereniging.
Met deze actie hopen we dit op te vangen. 
 
Doen jullie mee?
Aanmelden

Via onderstaande link kunnen jullie je aanmelden voor deze actie. Iedereen die Gymvereniging Klazienaveen (GVK) een warm hart toedraagt mag meedoen.
 
Klik hier om je aan te melden

Uitleg

De actie werkt heel eenvoudig:
1. Ga naar www.sponsorloop.nl/gymklazienaveen om je aan te melden. 2. Nadat je bent aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink.
3. Stuur deze link door naar iedereen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s enz. Bijvoorbeeld via WhatsApp. 
4. Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden via jouw link. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk voor iedereen. 
5. De sponsorloop zelf is op 1 mei.
Je mag zelf bepalen waar je loopt (bv. in de gang, in de woonkamer of in de tuin) en hoever je loopt (hoe vaak loop jij heen en weer?): meedoen is belangrijker dan winnen.
Hopelijk kunnen we er een mooie actie van maken samen. 

Want samen winnen we meer!

Deze alternatieve sponsorloop is een initiatief van Clubplan Nederland (de organisatie achter Sponsorloop.nl), in samenwerking met Sport Drenthe. 
Bedankt namens het Bestuur; Simone, Barbara en Anja

Informatie m.b.t. incasso april

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn met elkaar!We willen graag informatie met u delen en vragen om uw steun en begrip.

Ten eerste de mededeling dat er, tot nader orde van het kabinet, t/m 28 april 2020 helaas geen lessen zijn. Dit hebben jullie vast en zeker ook al gehoord van onze premier Rutte afgelopen dinsdag.

Ten tweede wordt vrijdag 3 april de maandelijkse contributie geïnd van onze vereniging. Tevens wordt de bondscontributie van het 2e kwartaal geïnd, deze dragen wij weer af aan de KNGU. Er zullen dus 2 bedragen van uw rekening afgeschreven worden uit naam van Gymnastiekvereniging Klazienaveen.
Wij snappen dat we leven in een vreemde situatie waarin er geen lessen plaatsvinden, maar er toch contributie wordt geïnd.

Wij volgen de richtlijnen/raadgevingen op van de NOC*NSF m.b.t. contributie in deze Coronatijd. Het heeft nadelige gevolgen voor onze vereniging op financieel gebied als we nu de contributies stop zetten, pauzeren of niet incasseren wegens Corona. Wij moeten namelijk wel rekeningen betalen en ook trainers in loondienst moeten doorbetaald worden.

Het bestuur hoopt dan ook op coulance van alle leden wat betreft de contributie door niet te storneren (terugboeken) van de contributie. Elke storno bij de bank moet de vereniging namelijk voor betalen.
Wij zijn in overleg met de gemeente, de KNGU en STK om compensatie te krijgen voor bepaalde kosten die wij nu wel moeten betalen en waar we geen gebruik van maken. Zodra wij hier meer over horen laten we jullie dit weten.

Volg vooral onze website en Facebook pagina.
#Samen staan we sterk
#Samen tijdens Corona #Samen kosten dragen #Samen komen we erdoor!  
Tot slot blijf vooral gezond en bekijk af en toe ons filmpjes op Facebook om extra fit te blijven! Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op gymverenigingklazienaveen@hotmail.com.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Gymnastiekvereniging Klazienaveen Simone, Barbara en Anja

Corona en contributie informatie

Op herhaling onderstaande link. Hierin staan de antwoorden op vragen die misschien leven onder onze leden.

Gv Klazienaveen volgt de raadgevingen op van het NOCNSF m.b.t. de contributie in deze Coronatijd, waarin er geen lessen plaats vinden.
Het heeft nadelige gevolgen voor onze vereniging op financieel gebied als we lidmaatschappen nu stopzetten dan wel pauzeren (wegens corona) of door niet te incasseren omdat de rekeningen en trainers in loondienst tot dusver nog steeds moeten worden betaald.

Na het besluit van 6 april zullen we meer weten, ons laten adviseren en overleggen wat te doen. Het bestuur hoopt op coulance van alle leden voor wat betreft de contributie door niet op te zeggen dan wel storneren (terugboeken) van de contributie. Elke storno moet de vereniging extra betalen aan de bank, dus extra bankkosten.

SAMEN STAAN WE STERK

SAMEN TIJDENS CORONA

SAMEN KOSTEN DRAGEN DAN KOMEN WE ERDOOR

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

Contributie of andere FAQ’S

Met alle ontwikkelingen op dit moment is er veel onzekerheid.
Ook voor ons als club en bestuurders. We voelen ons erg gesteund door de KNGU die samen met het NOC NSF alle vragen van de sportclubs uitzoekt en kijkt naar de mogelijkheden om ons als clubs te ondersteunen op juridisch en financieel gebied.

Vragen over salaris, contributie of andere verantwoordelijkheden worden benoemd in de FAQ van Dutch Gymnastics/KNGU
https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Dit is de lijn die we nu eerst hanteren en waar we op een later moment naar zullen kijken. Het belang is bestaansrecht van de vereniging waar we nu nog geen zicht op hebben.

Geen lessen tot 31 maart

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Dit bericht bevat het advies vanuit Dutch Gymnastics/KNGU om op alle lessen een stop te zetten t/m 31 maart.
Hoewel we hier vragen over hebben omdat onze lessen niet door meer dan 100 personen bezocht worden en scholen ook geopend blijven voelen we ons genoodzaakt dit advies op te volgen.

Er zullen dus geen lessen plaats vinden t/m 31 maart. Houd onze website en social media in de gaten voor updates.

CORONA UPDATE

Niet in afwachting van de Dutch Gynastics / KNGU hebben we besloten om n.a.v. de zojuist aangegeven maatregelen in de persconferentie NIET deel te nemen aan de turn- en danswedstrijden die tot 31 maart gepland staan. We hebben de verwachting dat alle leden en ouders van leden hier achter zullen staan.

Gaan lessen dan wel door? Zolang er geen maatregel wordt afgeroepen op het bezoeken van scholen dan wel sportlessen zullen onze lessen gewoon doorgaan.

Hygiëne Op de toiletten binnen de gym-en turnzalen heeft GVK zeep verzorgd en de gemeente verzocht hierin voorzieningen te treffen.

Corona

De tijd van wedstrijden is aangebroken nu er binnen Nederland ook Corona heerst.

G.v. Klazienaveen laat informatie en besluiten graag over aan de organiserende partijen van de nog te bezoeken demo’s e/o wedstrijden. Daarnaast kan ieder lid voor zichzelf beslissen wel of niet deel te nemen omdat er bijvoorbeeld een vergroot risico voor deze persoon is.

We volgen: https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus-en-sport

Algemene informatie over Corona: