Buitenlessen volwassenen

Wat gaan wij doen voor onze volwassen leden:

Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur). Daarbij mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten.
Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de activiteit.

Groepslessen zijn niet toegestaan:
Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal.

Voor al onze 18+ leden is dit hoe we de lessen willen gaan aanbieden aan leden die belangstelling hebben.
Op maandag en donderdag bij de zaal aan de Lauden op het grasveld of schoolplein van 18.00 tot 19.00 uur.
De les wordt gegeven door Nathalie en is voor alle leden toegankelijk. Dit wel met aanmelding op 06 46 81 09 31

Alle trainers van de volwassengroepen zullen ook allemaal hun eigen groep benaderen over de wijze waarop ze de lessen gaan vervolgen. Dit is niet allemaal op gelijke wijze en kan per groep verschillen.
Ga samen in gesprek over de wensen.

Het kabinet heeft opgeroepen om ook mensen te ontvangen die geen lid zijn. U bent bij ons nog steeds van harte welkom voor het afnemen van proeflessen als u zin heeft om lekker te sporten.
De lessen zijn zeker anders ingericht maar u krijgt vast wel een goede indruk van hoe de lessen plaats vinden en in een ontspannen en positieve sfeer met onze trainers! U mag zich daarvoor aanmelden via mail gymverenigingklazienaveen@hotmail.com of bovenstaand nummer.

Kijk op onze pagina https://gvklazienaveen.nl/coronavirus-en-g-v-klazienaveen-en/ voor uitgebreide info.