Informatie m.b.t. incasso april

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn met elkaar!We willen graag informatie met u delen en vragen om uw steun en begrip.

Ten eerste de mededeling dat er, tot nader orde van het kabinet, t/m 28 april 2020 helaas geen lessen zijn. Dit hebben jullie vast en zeker ook al gehoord van onze premier Rutte afgelopen dinsdag.

Ten tweede wordt vrijdag 3 april de maandelijkse contributie geïnd van onze vereniging. Tevens wordt de bondscontributie van het 2e kwartaal geïnd, deze dragen wij weer af aan de KNGU. Er zullen dus 2 bedragen van uw rekening afgeschreven worden uit naam van Gymnastiekvereniging Klazienaveen.
Wij snappen dat we leven in een vreemde situatie waarin er geen lessen plaatsvinden, maar er toch contributie wordt geïnd.

Wij volgen de richtlijnen/raadgevingen op van de NOC*NSF m.b.t. contributie in deze Coronatijd. Het heeft nadelige gevolgen voor onze vereniging op financieel gebied als we nu de contributies stop zetten, pauzeren of niet incasseren wegens Corona. Wij moeten namelijk wel rekeningen betalen en ook trainers in loondienst moeten doorbetaald worden.

Het bestuur hoopt dan ook op coulance van alle leden wat betreft de contributie door niet te storneren (terugboeken) van de contributie. Elke storno bij de bank moet de vereniging namelijk voor betalen.
Wij zijn in overleg met de gemeente, de KNGU en STK om compensatie te krijgen voor bepaalde kosten die wij nu wel moeten betalen en waar we geen gebruik van maken. Zodra wij hier meer over horen laten we jullie dit weten.

Volg vooral onze website en Facebook pagina.
#Samen staan we sterk
#Samen tijdens Corona #Samen kosten dragen #Samen komen we erdoor!  
Tot slot blijf vooral gezond en bekijk af en toe ons filmpjes op Facebook om extra fit te blijven! Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op gymverenigingklazienaveen@hotmail.com.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Gymnastiekvereniging Klazienaveen Simone, Barbara en Anja