Goede voornemens

Hallo leden,

Deze periode vraagt veel van jullie maar ook van ons als vereniging. We willen positief blijven met elkaar en onze leden iets extra’s bieden omdat er lessen zijn uigevallen, we hebben dit extra’s gevonden in Esther. 

Herken jij jezelf hierin?

-Je begint vol goede moed maar na een paar weken gaat het toch weer de verkeerde kant op, de motivatie zakt weg.-Je lette even niet op en stak toch dat koekje in je mond, nu is het toch al verpest dus je gaat weer slechter eten.-Je bent moe en voelt je gestrest en besluit dat het nu niet de juiste tijd is.-Je hebt het gevoel dat je meer kans van slagen hebt als je het niet alleen hoeft te doen

In januari starten veel mensen met goede voornemens zoals gezonder eten, meer bewegen en wellicht zelfs stoppen met roken. Nu zitten jullie qua meer bewegen al helemaal op de juiste plek bij ons. Wat de rest betreft willen we jullie graag wat extra ondersteunen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie die goede voornemens ook vol kunnen houden. En nu is het Esther die jullie kan helpen om deze goede voornemens vol te kunnen houden.

Voor al onze leden ouder dan 25 jaar bieden wij nu een zesweekse cursus volhouden aan, geheel kosteloos! 

Wie geeft deze cursus?
Esther Louwes is gediplomeerd vitaliteitscoach en heeft haar eigen bedrijf VitaliZijn. Ze is gespecialiseerd in het gedrag van mensen. Leefstijl gaat over alle dingen die je moeder met je deelde dus eet gezond, ga op tijd naar bed etc en vitaliteit gaat over de zorgen die je moeder had maar die ze niet met je deelde. De zorgen en de stress. Juist deze kant van het leven heeft aandacht nodig als je een gezonde leefstijl wil volhouden. Een vitaliteitscoach helpt je met het creëren van de voorwaarden om een gezondere leefstijl vol te houden. Dus beter slapen en je stress onder controle. Aandacht voor focus en verbinding met andere mensen. Iets wat juist in deze tijd zoveel mensen stress bezorgd. 
Om ervoor te zorgen dat deze cursus doorgaat, gaan we hem online geven. Via Zoom. Dat is een gratis kanaal waar je alleen maar een account voor hoeft te maken. Op de dag van de cursus mailen we je de link en je logt in op het aangegeven tijdstip. 
Wat ga je leren?
– Wat doet een gebrek aan goede slaap met je bewuste keuzes overdag?- Hoe blijf je gemotiveerd?- Hoe hou je focus? – Wat is mijn noodplan?- Wat is het belang van bewegen?- Hoe kan ik met stress omgaan?- Hoe kijk jij naar jezelf?
Wat zijn de data en de tijden?
Ons idee is om in de laatste week van december te inventariseren en een oefenbijeenkomst te organiseren.Deze zal plaats vinden op dinsdagavond 29 december van 18.30 tot uiterlijk 19.30 uur. Iedereen kan hier even inloggen en zijn goede voornemen delen. 
Dit zijn de data:
Dinsdagavond: 5 januari ,12,19,26, 2 februari en 9 februari van 18.30 uur tot 19.30 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Dus per avond zijn er 2 groepen waarin ieders maximaal 15 personen kunnen deelnemen.Woensdagavond: 5 januari,13, 20, 27, 3 februari en 10 februari van 18.30 uur tot 19.30 en van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Bij geringe deelname worden de groepen wel samengevoegd na stemming over de tijdstippen. De meeste stemmen gelden daarbij. Dit is omdat het belangrijk is dat het “samen” gedaan wordt. Een groep met slechts 2 deelnemers heeft minder kans om het vol te houden. Steun vanuit de groep is onmisbaar. 

Geef je zo snel mogelijk op want er slechts ruimte voor 60 leden. 
Vragen mogen naar esther@vitalizijn.n

Aanmelding via mail naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com o.v.v. Naam , geboortedatum, voorkeurstijd en voornemen. 

Geef je op want juist nu is het volhouden van een gezonde leefstijl belangrijk!
Met vriendelijke groet,
Esther Louwes      Simone, Barbara en Anja  
Vitaliteitscoach   Bestuur G.V.Klazienaveen www.estheratvitalizijn.nlmail:esther@vitalizijn.nl06-30358855