Hervatten van lessen

Vandaag kreeg de vereniging het bericht dat we de zalen eenmalig mogen betreden om onze benodigde materialen voor de lessen eruit te halen. De gymzaal mag niet als opslag dienen om materialen bij lessen eruit te halen en er moet een andere oplossi g gezocht worden.

Dit houdt dus in dat we onze spullen zoals ballen, tumblingbaan, trampolines, steps, linoleumvloer, halters, ropes, kettlebells, gewichten, geluidsapparatuur etc éénmalig uit de zaal mogen halen en in eigen opslag moeten hebben.
Helaas zijn we hier niet van voorzien.

Nu is er het idee om een container te laten komen en deze te plaatsen daar waar we trainingen geven.
Dat houdt gelijktijdig in dat we ons tot 1 locatie moeten beperken terwijl er wel op 2 locaties gelijktijdig les wordt gegeven op 3 dagen van de week.
Hierdoor moeten we over een locatie beschikken die groot is.

Dat houdt in dat we dus nog een locatie moeten hebben en dat we daarnaast nog toestellen moeten halen, vervoeren en laten plaatsen.
Dat vraagt nog meer tijd nu om te organiseren en kunnen we maandag a.s. nog niet starten.

Het gaat dan niet om alleen de materialen, maar ook andere zaken die op locatie geregeld moeten zijn en nu een beetje veel stagneren omdat dit aandacht vraagt.

We hopen dat hier begrip voor is, maar zeker ook vertrouwen dat we dit echt zo goed mogelijk proberen te regelen.

Het nare is dat we niet weten of binnenkort de zalen wel weer gebruikt mogen worden, ook hier wordt door de KNGU/Dutch Gymnastics hard aan gewerkt.

Ook kwam vrijdagavond een mail vanuit de gemeente dat ze waarschijnlijk maandagochtend komen met een protocol voor 18+.
We kunnen hierin dus helemaal nog niets toe zeggen over de mogelijkheden en dit bericht afwachten.

Vervolgens zullen we volgens alle richtlijnen en de te nemen maatregelen zorgen dat we verder kunnen met onze lessen.

Voor groepen < 10 pers zijn we toezichthouders nodig. Wilt u dit zijn tijdens de les dan horen we dit heel erg graag! Er mag daarvoor een mail gestuurd worden naar de vereniging of dat u de trainer dit laat weten.