Vraag en antwoord

Algemene vragen en antwoorden

Kan ik zo gaan kijken als ik lid wil worden?
Ja, als u lid wilt worden van onze vereniging, kunt u de eerste 2 lessen gratis meedoen. Daarna dient u het inschrijfformulier in te leveren of per e-mail naar de vereniging te sturen. Bij voorkeur het
formulier digitaal invullen en per mail naar de vereniging sturen.

Hoe geef ik mij op als lid?
U kunt een inschrijfformulier krijgen bij de trainer of downloaden van onze website. Daarna kunt u het ingevulde formulier inleveren bij de trainer of mailen naar ons mailadres: gymverenigingklazienaveen@hotmail.com. Bij voorkeur het formulier digitaal invullen en per mail naar de vereniging sturen.

Wanneer wordt de contributie van mijn rekening gehaald?
De contributie wordt aan het begin van elke maand van uw rekening geïncasseerd.

Wanneer wordt de bondscontributie van mijn rekening gehaald?
Alle leden die lid zijn van onze vereniging, zijn bondscontributie verschuldigd. Dit moet door ons worden afgedragen aan de KNGU. Deze bondscontributie wordt 4 x per jaar geïncasseerd van uw rekening.  U betaalt alleen voor die kwartalen dat u lid bent.

Moet ik mij afmelden als ik niet kan komen?
Nee, in principe hoeft u, als u 1 keer niet kunt, zich niet af te melden. Mocht dit voor langere tijd zijn, dan kunt u de trainer op de hoogte stellen.

Aan wie moet ik mijn adreswijziging of andere wijzigingen doorgeven?
U kunt dit mailen naar ons mailadres: gymverenigingklazienaveen@hotmail.com.

Hoe krijg ik te horen als een les niet doorgaat?
Uitval van lessen worden doorgegeven via de email of via de groepsapp van de betreffende groep. Het is dus heel belangrijk dat wij uw juiste mailadres en dat de trainer uw 06 nummer weet.

Hoe kan ik mij uitschrijven als lid?
U kunt het uitschrijfformulier mailen naar ons mailadres.
Bij voorkeur het formulier digitaal invullen en per mail naar de vereniging sturen.