Aanvang lessen

We gaan maandag 18 mei weer van start met onze lessen! Deze zullen i.o.m. de scholen plaats vinden op het naastgelegen veld en/of schoolplein van zowel de zaal Voeghouten als Lauden. Daar waar uitzonderingen worden gemaakt in lesplaats of tijd zal u worden geinformeerd door de trainer.

Helaas hebben we niet de materialen die we normaliter gebruiken tot onze beschikking. De toestellen mogen niet naar buiten en eigen toestellen moeten om te gebruiken in opslag buiten de zaal. Dit zijn we nog aan het organiseren waarvan we hopen dat het lukt maar er niet zeker van zijn (tijd, kosten en vergunning)

Lessen zijn dus niet op de gebruikelijke wijze maar al onze innovatieve trainers zullen er samen met jullie leuke lessen van maken!

Alle leden zullen nog per mail of via app van de trainers op de hoogte gesteld worden van de richtlijnen/protocol waar we ons als vereniging aan moeten houden en waar we alle leden bij nodig hebben om na te leven. Heeft deze berichtgeving u maandag 18 mei nog niet bereikt stuur dan even een mail naar de vereniging met het juiste mailadres, telefoonnummer en naam + groep waaraan wordt deel genomen dan kunnen we dit verwerken.

Vraag op herhaling: voor onze jeugdgroepen zijn we toezichthouders nodig om de lessen te laten plaats vinden. Zonder deze geen les! Wilt u dit doen laat dit dan weten in een mail naar de vereniging of een appje naar de trainer. Bij de jonge kinderen tot 12 jaar kan dit ook een jeugdige vanaf 15 jaar zijn.

Wij hebben er weer zin in!!